Lotaria amerikane, ambasada e SHBA ka një njoftim të rëndësishëm

810

Që prej ditës së mërkurë të gjithë qytetarët shqiptarë mund të aplikojnë për lotarinë amerikane deri në datën 6 nëntor në orën 18:00.

Përmes një njoftimi në Facebook, Ambasada e SHBA në Tiranë ka dhënë këshilla për mënyrën e aplikimit dhe procedurën që duhet të ndiqni.

Ambasada thekson se plotësimi i formularit është falas dhe nuk ka asnjë pagesë, ndërsa kërkon nga të interesuarit që të vizitojnë faqen e dedikuar për më shumë detaje.

Statusi:

??| #këshillaeditës| Lotaria Amerikane është FALAS dhe nuk ka asnjë pagesë për të dërguar formularin tuaj të aplikimit. Plotësoni aplikimin tuaj në state.gov
Vizitoni faqen tonë të internetit dhe lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit ? https://bit.ly/2l7myjg #pyetanen

43360936 10155897693545838 365239345927421952 N