Autostrada Tiranë – Durrës, sot në ora 14 ndërpriten punimet

1103
Sigal

Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia Rrugore njofton se sot në orën  14:00 perfundon nderhyrja per riparimin e shtresave asfaltike ne segmentin rrugor  Maminas-Sukth-Shkozet.

Pas ores 14:00 dhe gjate gjithe fundjaves aksi Tirane-Durres dhe ai anasjelltas Durres-Tirane do jene plotesisht e hapur ne funksion te lehtesimit te levizjes se pushuesve qe zgjedhin plazhet gjate fundjaves.

Diten e shtune, ARRSH dhe Policia Rrugore do të informojne serish per vazhdimin e nderhyrjes ne Shkozet-Durres dhe me tej aksin Durres-Tirane.