“Të shk*rdhefsha nonën Ana, na çave b*thën”/ Aleksandër Gjoka s’përmbahet në ditëlindjen e Endri Priftit (VIDEO)

493

Këngëtari Aleksandër Gjoka teksa ka qenë duke kënduar me miqtë e tij në ditëlindjen e Endri Priftit, i cili  mbushi 54-vjeç,  nuk i ka ndalur edhe sharjet.

Ai ka ngacmuar të ftuarit dhe me të qeshura ka kënduar: “Kjo është Ana në vend, se na çave b*thën në një vend, ik pirdhu, ik pirdhu eeejj. Ana …(nuk kuptohet) je kokrra legenes Ana o se për ty bëj një m*t Ana o, të shk*rdhefsha nonën Ana, të shk*rdhefsha nonën Ana, ik e p*rdhu Ana, ik e p*rdhu Ana”. 

Ai vijon më tej: “Dëgjo ju intelektualëve, ore kur shkoni në banjo si thoni do kryejmë procesin e jashtëqitjes apo do bëjmë m*tin. Ik e p*rdhu, ikë”. 

Ky këndim ka ngjallur shumë të qeshura në festë, ku ishin të pranishëm Aurela Gaçe dhe një sërë VIP-ash të tjerë.  Duhet të themi këngëtari nuk është përmbajtur me fjalorin e tij.J.V/Dosja.al