Sinani dhe Andrra plane për të shtuar familjen? Bukuroshja zbulon gjininë e fëmijës që do dëshironte

631
Sigal

Sinan Hoxha dhe Andrra destani janë një nga çftet më të dashur të publikut.

Nga lidhja e tyre e dashurisë ka ardhur në jetë Ansi, djali dy vjeçar i çiftit.

Ndërkohë që Sinani është i angazhuar me aktivitetin e tij muzikor, Andrra i është dedikuar asaj që kishte ëndërruar gjithë kohës., një salloni fustanësh eventesh.

Ndërkohë fansat e pyesin nëse do i bëjnë Ansit një motër apo vëlla. Andrra është përgjigjur se dëshirojnë ta shtojnë familjen e tyre me një vajzë dhe këtë ja kanë lënë ‘kësmetit’.