Pranvera Tuda publikon këngën më të re “Ama dorën”

87
Publikohet kënga e shumë pritur me titull Ama Doren nga këngëtaria Pranvera Tuda.
Kënga është publikuar në fund të shtatorit dhe shumë shpejt ka rrëmbyer zemrat e audiencës duke e bërë një nga këngët më të dëgjuara.
Sigal