Këngëtarja e njohur shfaqet për herë të parë pas shtrimit në spital

463
Sigal

Kohët e fundit Britney Spears ka kaluar një periudhë shumë të vështirë, për shkak të problemeve me shëndetin mendor. Për këtë arsye ajo është shtruar në një qendër rehabilitimi për të marrë trajtimin e nevojshëm për sëmundjen e saj. Problemet e këngëtares së njohur nisën për shkak të sëmundjes së babait. Për tu kujdesur për veten dhe familjen e saj Britney ka ndërprerë edhe spektaklet e parashikuara në Las Vegas.