Ja kush ishin të ftuarit vip në dasmën e Gaz Pajës

484

Pas ceremonisë së celebrimit që u mbajt në taracën e Bashkisë, çifti i sapo shpallur burrë e grua, Gazi dhe Ira kishin organizuar një festë madhështore në një prej hoteleve më luksozë në Tiranë, ku familjarë, të afërm miq, e kolegë festuan deri në orët e para të mëngjesit të sotëm në dasmën e Gazit dhe Irsës.

Të gjithë të ftuarit, miq e kolegë, aktorët e njohur të skenës dhe këngëtarë gëzuan bashkuan me Gazin dhe Irën.