Emina Cunmulaj: Gjeni paqen e brendshme, do ta gjeni veten

67

Emina Cunmulaj thotë se paqja e brendshme është shumë e rëndësishme për njeriun. Emina Cunmulaj njihet si një ndër emrat e estradës e cila gjithmonë shfaqet natyrale dhe e do thjeshtësinë. Edhe në foton e fundit është shfaqur e tillë derisa pranë fotografisë i ka shkruar edhe disa fjalë. Emina mendon se paqja e brendshme është shumë e rëndësishme për njeriun. “Gjeni paqen e brendshme, do ta gjeni veten”, u shpreh ajo.