Dukesha Markle në pritje të ëmbël? Ja detaji…

335

Ndjekësit janë të bindur se Princ Harry dhe Meghan Markle janë në pritje të ëmbël për herë të dytë.

Aludimet nisën pas disa fotografive ku Dukesha shfaqet duke vendosur dorën mbi bark në “Festival of Remembrance Day” në Royal Albert Hall. Kaq mjaftoi që fjalët të përhapen me shpejtësi, pasi dora mbi bark është një veprim instiktiv i grave shtatzëna, dhe kur ishte në pritje të Archiet, Meghan fotografohej shpesh në këtë pozicion.

Edhe pse nuk ka asnjë provë tjetër që vërteton shtatzëninë e Meghan, javën e kaluar, gjatë një takimi që çifti mbretëror bëri me disa ushtarakë, Harry shprehu interes të lartë madje la të kuptohej që një fëmijë i dytë është pranë. Ai pyeti prindërit e pranishëm si është jeta me dy fëmijë.

“Harry ishte goxha i interesuar mbi mënyrën si ndryshojnë gjërat kur bëhesh me dy fëmijë,” tha Susie Stringfellow. “E inkurajuam të bëjë një fëmijë tjetër.