Dua Lipa pjesë e një koncerti ’24 orësh’

343
Sigal

E lexuat saktë, nje koncert 24 orësh! (Kush tha që karantina është e mërzitshme?)

OneHuManity (OHM), në bashkëpunim me ITP Live, ka mbledhur disa nga yjet më të mëdhenj në botë – Jason Derulo dhe Dua Lipa! – për të marrë pjesë në një ngjarje bamirësie 24-orëshe (një koncert dixhital) me qëllim të mbledhjes së fondeve për Constellation Dream Funds, që do të shkojnë për lehtësimin e pandemisë Covid-19.

Ngjarja e parë e këtij lloji do të ketë gjithçka, nga shfaqjet live dhe intervistat ekskluzive deri te sfidat e TikTok dhe tregimet fuqizuese, dhe do të transmetohet, në pothuajse çdo platformë transmetuese për të cilën mund të mendonit, përfshirë YouTube, Facebook, IGTV, TikTok dhe ohm.constellation.art, si dhe rrjetet kryesore televizive në të gjithë botën.