Sigal

Cardi B është një prej repereve më të njohura në botë, e cila ka arritur të blejë 5 makina luksoze nga fitimet e muzikës. Por ende nuk di ti japë makinës pasi ka frikë.

E ftuar në emisionin “Carpool Karaoke”, Cardi zbuloi se i mban vetëm që të bëjë fotografi me to.

Moderatori James Gorden i ofroi ti jepte mësimin e parë, por reperja dështoi. Ajo përplasi makinën e shtrenjtë “Range Rover” me të gjithë pengesat dhe hoqi dorë që të marrë mësime të tjera.