Astrologja Meri Shehu jep një mesazh për të gjitha shenjat këtë fundjavë

336

Dashi
Kërkime të reja shpirtërore në vende të reja dhe përvoja nëpërmjet marredhënieve bashkëpunuese. Kujdes në tendencën për të marrë vendime të nxituara nga super optimizmi

Demi
Kombinimi i planeteve ju sjell një ikone pozitive për vlerësimin e vlerave të jetës nëpërmjet punës dhe bashkëpunimeve që keni. Do jetë e rëndësishme të kontrolloni agoninë për të panjohurat që vijnë

Binjakët
Dhurata për ju vjen nëpërmjet kuptimit të ekuilibrimit të marrëdhënieve por edhe përkushtimit personal dhe dhurimit. Por do rrezikoni nëse përhapeni në shumë drejtime

Gaforrja
Për ju mesazhi pozitiv është përkushtimi në përditshmëri për të përmiresuar dhuratat e vogla te jetës dhe kjo te zbukuroj çdo lëvizje tuajën. Vështirë do ta keni të jeni prezent në çdo aktivitet social

Luani
Pozitivja për ju ka të bëjë me shpërthimin tuaj krijues në bazë të përvojes së kohës dhe gëzimit të punës në grup. Vështirësi do takoni në plotësimin e një marrëdhënie nëse dëshironi të jeni vazhdimisht në horizonte të reja

Virgjeresha
Dhurata për ju do jetë një bazë e qëndrueshme dhe e prekshme që të mbështesni çdo përpjekje tuajën. Problemi do vij aty ku ju nuk do përshtateni dot me ndryshimet e vazhdueshme

Peshorja
Ana pozitive e kohës për ju do jetë vendimi juaj serioz për të thelluar njohurit tuaja. Kontakti me njerëz të talentuar ju pasuron ndërsa ndryshimet në marrëdhënie ju ngadalsojnë

Akrepi
Për ju ana pozitive do jetë vlera e zbulimit që do ju interesoj dhe do ti jepni vlera zotërimeve tuaja. Por mund tju zvogëloj të mirat një përgjegjësi e papritur

Shigjetari
Ju do jeni sigurisht në momentin më të ndritshëm por kërkon seriozitet dhe mirëkuptin në çdo gjë që do vendosni. Në të kundërt do ju tërheqi entuziazmi dhe do bëni levizje të pakontrrolluara

Bricjapi
Do kuptoni lehtë se çdo të thote dituri dhe njohuri nëpërmjet ecurive dhe përvojës. Shmangni të jeni egocentrik dhe të revoltuar pasi nervozizmi do pengoj planet tuaja

Ujori
Rrëmbeni shansin për njohje të reja dhe takime që janë interesante. Por kujdes vendimet e marra shpejt pa u menduar

Peshqit
Mund të jeni të favorizuar në këtë periudhe nëpërmjet një ndryshimi thëlbësor që do ndodhi këtë periudhe. Por duhet të bëni hapa të kujdesshem që të mos humbisni dhuratat e rëndësishme të jetë-s suaj