Aktori i njohur sherr me fqinjët, shkak bëhen disa pemë

65
Sigal

Aktori që luajti James Bond, Daniel Craig dhe gruaja e tij, Rachel ëeisz Ata janë në një “luftë” me disa nga fqinjët e tyre në Londër. Çifti përballet me banorët ngjitur me shtëpinë e tyre për disa pemë të mëdha pasi ata mendojnë se duhet të priten dhe për këtë u duhet një leje e veçantë.

Tani, aktorët, të cilët u martuan në vitin 2011, kanë aplikuar në këshill për të prerë disa pemë. Dhe për këtë kanë nevojë për pëlqimin e fqinjëve, pasi pemët mbrohen nga Urdhri për ruajtjen e pemëve në një zonë të caktuar të mbrojtur. Zyrtarët në këshill pritet të marrin një vendim më vonë këtë muaj.