Ushtrime të lehta stretching për një trup më të mirë

419
Të qëndrosh ulur në karrigë për një kohë të gjatë shkakton efekte negative jo vetëm për shëndetin por dhe për shtyllën kurrizore
Trajnerja e jogave Jules Mitchell në një video të postuar në Youtube tregon disa ushtrime të thjeshta që rikuperojnë dëmet në shtyllën kurrizore dhe përmisojnë posturën kur rrimë ulur në karrige.
Ju mund ti praktikoni këto ushtrime stretching kudo pa qënë nevoja të uleni në tokë, por thjesht duke i vendosur duart në karrige.