Sy të lodhur nga kompjuteri? Ja zgjidhja

537
Personat që kalojnë orë të gjata para kompjuterit e ndiejnë se kanë sy të thatë që shpesh janë të lodhur. Tani këta sy të thatë mund të ndihmohen nga suplementet e vajit të peshkut, sipas një studimi të bërë në Indi.
Në një studim 3 mujor, njerëzve që vuanin nga ky problem ju dha 2 kokrra omega-3 në ditë apo kokrra të tjera që përmbajnë vaj ulliri.
Rezultat treguan se njerëzit që morën kokrrat omega-3 patën një reduktim të simptomës e krahasuar me ata që morrën kokrra me vaj ulliri.
Omega-3, e cila gjendet edhe tek arrat mendohet se redukton inflamacionin dhe përmirëson shëndetin e syrit dsuke rritur nivelin e lotëve.
Sigal