Shenjat që tregojnë se trupi juaj ka nevojë për ujë

379
Asnjëherë mos e injoroni etjen sepse uji përbën 2/3 e shëndetit të trupit tonë. Uji është një nga gjërat esenciale për të cilat trupi ka nevojë për të larguar toksinat, të mbajë lëkurën e shëndetshme, ndihmon tretjen dhe lubrifikon nyjet dhe sytë.B. Gjatë ditës ne humbim shumë ujë dhe për këtë shumë njerëz që harrojnë të konsumojnë, përfundojnë të hidratuar.
Ka shumë shenja të hidratimit, kështu që kushtoni shumë kujdes.
1.Dhimbjet e kokës
2.Kapsillëk dhe tretje e vështirë
3.Rrahje të shpeshtë të zemrës
4.Dhimbje të nyjeve dhe muskujve
5.Urinë me ngjyrë të errët
6.Frymëmarrje e vështirë
7.Lodhje
8.Lëkurë dhe buzë të thara
Sigal