Kura popullore për gurët në veshka, tensionin dhe retinopatinë diabetike

359
Sigal

TRAJTIM/ Dëshironi shëndet dhe trup të pastër, hani limona. Ato kanë shije të thartë, por kanë veprim alkalik në trup

Në fakt, limoni është një nga artikujt më të mirë me veprim alkalik, çfarë do të thotë që në mënyrë të shkëlqyeshme rregullon nivelin e aciditetit në organizmin tuaj. Limonët shpesh përdoren si pjesë e ushqimeve, rrallë kush pëlqen t’i hajë të gjallë, ndërsa shumica e njerëzve pëlqejnë pijen freskuese të limonit, e njohur si limonadë. Sido që t’i konsumoni, limonët kanë veçoritë e veta shëruese të cilat duhet t’i shfrytëzoni gjithsesi. Veçoritë alkalike të limonit rregullojnë nivelin e aciditetit në trup dhe vlerën pH.

Mëlçia 

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf