Sigal

Duke shtypur këto pika, ju do të hiqni qafe të gjitha llojet e dhimbjeve të trupit, për një kohë të shkurtër.

Stresi dhe ankthi janë një problem i përhapur dhe fatkeqësisht i zakonshëm për kohën që jetojmë. Do të habiteni kur të mësoni se ekzistojnë disa pika të trupit, të cilat gjejnë “zgjidhjen” e çdo shqetësimi.

Hapësira mes gishtit të madh dhe gishtit pasardhës, mund t’ju ndihmojë në shërimin e stomakut, nëse ju zgjidhni të provoni metodën e masazhimit.

Nëse doni të keni rezultate të menjëhershme, prekja e pikave kyçe të këmbës, duhet bërë me këmbët e zbathura.