Ja sëmundjet që na kuron uji i detit dhe jodi i mëngjesit

634
Sigal

CILËSITË KURUESE/ Ndiqni këshillat e mjekëve për tiroidet, reumatizmën, frakturat, plagët, muskujt dhe veshkat

Terapia e detit kuron me sukses mjaft sëmundje dhe lehtëson përparimin e shumë të tjerave. Por nuk duhet abuzuar me dëshirën për banjë dielli, pasi rekomandimi i saj ose jo, mësohet vetëm në kontaktet me mjekun. Dihet që një numër sëmundjesh përkeqësohen dhe për disa të tjera, dielli mund të jetë me pasoja për jetën. E mira është që të bëhen banja ajri në hije dhe në orët e mëngjesit.

Banjat për frakturat dhe plagët

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf