Hiqni dhe thani kistet e vezoreve me këtë recetë!!

4722
Sigal

Një kist vezoresh është një qese e mbushur me lëng i cili rritet tek vezoret e një femre. Shumica e femrave do preken nga ky çrregullim të paktën një herë në jetë. Në shumicën e rasteve kistet nuk janë të rrezikshme por nëse janë kiste patologjike atëherë ato mund të kthehen dhe në kancer.

Çaji i kamomilit

Çaji i kamomilit është një mjekim i fuqishëm për heqjen e dhimbjeve dhe parehatisë. Ky çaj do stimulojë qarkullimin e gjakut në zonën e fshikëzës dhe do rregullojë perriodat e çrregullta. Përzieni 2 lugë kamomili në një gotë me ujë të nxehtë. Mbulojeni dhe lëreni për 5 minuta. Duhet të pini 3 filxhan nga ky çaj në ditë.

Uthulla e mollës

Uthulla e mollës është e mbushur me potasium dhe rekomandohet nga sgumë ekspertë shëndeti. Mund t’i përthajë kistet të cilat shkaktohen nga defiçenca e potasiumit. Mjafton të pini një gotë me ujë të ngrohtë pasi t’i keni hedhur një lugë nga uthulla e mollës.