Hipertensioni gjatë verës, ja si duhet të trajtohet mosha e tretë

341
Sigal

Problemet që shfaqen, kujdesi, marrja e masave dhe mjekimet

Hipertensioni me rritjen e temperaturave bëhet akoma më problematik tek mosha e tretë, duke qenë se dhe organizmi i tyre është më pak rezistent ndaj ndryshimeve. Por për të përballuar problemet që sjell hipertensioni, duhet fillimisht të reduktohet koha e qëndrimit në diell, si dhe duhet t’i kushtohet një vëmendje e veçantë mënyrës së ushqyerjes. Për të mësuar më shumë rreth hipertensionit lexoni materialin e mëposhtëm.

Moshat që rrezikohen më shumë nga hipertensioni gjatë verës

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf