Ç’ duhet të dimë për sëmundjet e rrugëve urinare

548
Sigal

 Shkaktarët e infeksioneve urinare, këshilla si mund ta parandalojmë dhe dhe kurojmë atë

 Një trajtim jo i duhur i infeksioneve urinare mund të çojë në kronicizim të tyre, e mandej në atrofi (zvogëlim) të veshkave, rritje të shifrave të tensionit arterial, prishje të funksionit të veshkave dhe azotemi. Por si mund ta parandalohet ky problem dhe cilët persona janë më të predispozuar për t’u prekur? Cila është gjinia më e prekur? Rrushi pastron veshkat. Lëngu i mollës shmang infeksionet. Efektet e hurmës, fikut dhe përgatitja e çajrave kuruese. Si të shmangni sëmundjet që prekin aparatin tretës dhe hipertensionin. Këto e shumë të tjera në një speciale prej pesë faqesh, me këshillat dhe rekomandimet e mjekëve, ushqimet që duhet të konsumojmë dhe kurat popullore për të parandaluar e luftuar sëmundjet e traktit urinar.

 Shkaktarët e infeksioneve urinare

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf