10 pijet verore që luftojnë tumoret, infeksionet urinare dhe kolesterolin

395

Freskohuni me pije, të cilat janë të mira dhe të shëndetshme, sepse përmbajnë shumë vitamina dhe mbrojnë nga sëmundjet

Kakao/ Është e shkëlqyeshme për lëkurën (mundëson hidratim më të mirë), por duhet të pihet në mënyrë të moderuar (më së shumti 2 dl në ditë). Po ashtu, kakao e blerë e gatshme nuk është as për së afërmi e shëndetshme si ajo që mund ta bëni vetë pa sheqer dhe me qumësht të payndyrshëm.

Shega

Është e pasur me polifenole, të cilat kanë aktivitet të fortë antioksidativ dhe përshpejton furnizimin me gjak. Mjafton një gotë shegë në ditë.

për më shumë lexoni Gazetën Telegraf