Mao Ce Duni, dashnori vampir i mbi 1000 virgjëreshave të njoma

547
Sigal

Rrëfim i Rajna Kovaçit në librin e saj “Diktatorët, burra të pangopur me gra”

 Gruas së parë të Maos i prenë kokën. E dyta u çmend. Të tretën e mbajtën të burgosur deri në fund të jetës së saj. Mao Ce Duni në rini ishte shumë i turpshëm dhe i mbyllur ne vetvete. Nuk komunikonte pothuajse fare me bashkëmoshatarët, kompleks që i vinte ndoshta edhe nga pamja e jashtme, që të kujtonte fokën.

MARTESA

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf