Zgjedhjet e 25 prillit/ KQZ miraton listat shumë-emërore të kandidatëve të PS-së dhe LSI-së

162
Sigal

KQZ-ja ka miratuar listën shumë-emërore të Partisë Socialiste për zgjedhjet e 25 prillit. Fillimisht KQZ ia ktheu PS-së për korrigjim listën, duke ndërruar vendet në Elbasan të Marsida Hysenit me të Shkëlqim Bullarit. Pas korrigjimit, KQZ ka miratuar listën e PS. Mësohet po ashtu se i është miratuar lista edhe LSI-së.