Zënka mes numëruesve, nis me tensione numërimi në Cërrik

92
Sigal

Ka nisur procesi i numërimit për zgjedhjet parlamentare 2021.

Në Cërrik të Elbasanit procesi i numërimit nisi me tensione. Teksa gazetarja po bënte një lidhje live pati tensione, por kur u afrua për të parë nga afër se çfarë po ndodhte numëruesit u larguan në vendet e tyre duke thënë se nuk ka ndodhur asgjë.

Elbasani është një ndër pikat më të nxehta ku gara mes Partisë Socialiste dhe Partisë Demokratike është shumë e ngushtë.