Dalin rezultatet e kutive të para në Roskovec, kush kryeson

117
Sigal

Ka përfunduar numërimi i katër kutive të para në Bashkinë e Roskovecit. E para renditet PS me 860 vota, ndjekur më pas nga PD me 606 dhe LSI 74.

Në qendrën e votimit në Kuman PS ka siguruar 438 vota, PD-ja 299 vota ndërsa LSI 41 vota. Në qendrën e votimit në Marinëz PS ka marrë 422 në total, PD 307 ndërsa LSI 33 vota.