Votuesit, që deshën largimin e Ramës, janë më shumë se faqezinj 50 mijë lekësh

207
Sigal

Nga Vërtetimi i masakrës zgjedhore të Beratit kam konstatuar rikthimin e impulseve të besimit dhe shpresës, tek njerëzit, që masivisht votuan për largimin e Ramës!

Njërezit që kanë dashur largimin e Ramës po kuptojnë që janë shumicë më e madhe, shumicë më e madhe se ata faqezinj që shitën votën për 50 mijë lekë!

Njerëzit kanë nevojë për shpresë dhe masakra zgjedhore e Beratit, por dhe e gjjthë Shqipërisë duhet të kthehet në kredo të fortë politike! Dhe aksion të pandërprerë politik! Që nuk duhet të përfundojë me shëtitje në bulevard apo këndimin e himnit!

Por me një strategji opozitare të menduar deri në detaje!