Vizita në fshatin Vlushë / Blenard Nonaj: Programi ynë qeverisës ka prioritet mbështetjen ndaj zonave rurale, për fermerët dhe blegtorët dhe ne jemi të vendosur për ta realizuar atë!

26
Sigal

Sot kisha kënaqësinë të vizitoja Vlushën, një fshat shumë i njohur për kontributet e mëdha gjatë luftës Anti-Fashiste Nacional-Çlirimtare për çlirimin e Shqipërisë nga okupatorët. Në Vlushë, më 17 Mars 1944, u formua Brigada e 7 sulmuese, e cila luftoi kundër pushtuesve gjermanë deri në Vishegrad.

Ne nderojmë 22 Dëshmorët e Atdheut, burrat dhe djemtë e fshatit Vlushë, të cilët u pushkatuan n

Sot kisha kënaqësinë të vizitoja Vlushën, një fshat shumë i njohur për kontributet e mëdha gjatë luftës Anti-Fashiste Nacional-Çlirimtare për çlirimin e Shqipërisë nga okupatorët. Në Vlushë, më 17 Mars 1944, u formua Brigada e 7 sulmuese, e cila luftoi kundër pushtuesve gjermanë deri në Vishegrad.

Ne nderojmë 22 Dëshmorët e Atdheut, burrat dhe djemtë e fshatit Vlushë, të cilët u pushkatuan nga nazistët më 14 Janar 1944.

Unë dua të falënderoj përzemërsisht banorët fisnikë të Vlushës për mikpritjen dhe mbështetjen e tyre.

U jam jashtëzakonisht mirënjohës për vlerësimin dhe mbështetjen ndaj kandidaturës sime dhe angazhimi im është që pas zgjedhjeve të 25 Prillit të jem një zë i fortë në Parlament për zgjidhjen e problemeve të tyre.

Programi ynë qeverisës pas 25 Prillit ka prioritet mbështetjen ndaj zonave rurale, për fermerët dhe blegtorët, dhe ne jemi të vendosur për ta realizuar atë, duke i dhënë një perspektivë të pandalshme zhvillimi Vlushës dhe gjjthë fshatrave të Skraparit.

ga nazistët më 14 Janar 1944.

Unë dua të falënderoj përzemërsisht banorët fisnikë të Vlushës për mikpritjen dhe mbështetjen e tyre.

U jam jashtëzakonisht mirënjohës për vlerësimin dhe mbështetjen ndaj kandidaturës sime dhe angazhimi im është që pas zgjedhjeve të 25 Prillit të jem një zë i fortë në Parlament për zgjidhjen e problemeve të tyre.

Programi ynë qeverisës pas 25 Prillit ka prioritet mbështetjen ndaj zonave rurale, për fermerët dhe blegtorët, dhe ne jemi të vendosur për ta realizuar atë, duke i dhënë një perspektivë të pandalshme zhvillimi Vlushës dhe gjjthë fshatrave të Skraparit.