VIDEO/ Studentët në protestë, Fakulteti Juridik bojkoton mësimin

457
Sigal

Studentët vazhdojnë protestat, kurse shumica vazhdojnë bojkotin e auditorve nëpërmjet “teorisë tibetiane”…

Pavarësisht presioneve për të vazhduar mësimin dhe lajmeve se Fakulteti Juridik i ishte rikthyer zhvillimit të leksioneve duket se situata nuk është e tillë.

Edhe ky fakultet ka vijuar të jetë me auditore boshe ditën e sotme pas bojkotit të studentëve.