Vëzhguesit e pavarur denoncojë presione nga militantët e PS në Durrës

203
Sigal

Në qytetin e Durrësit jo vetëm numëruesit, por edhe vëzhguesit e pavarur janë nën presion nga militantët e PS.

Vëzhguesit që financohen nga OSBE dhe organizatat të tjera ndërkombëtare kanë denoncuar zyrtarët e PS, Afrim Baka dhe Roni Shqopa për presione dhe kërcënime.

Foto më poshtë është e grupit të komunikimit në Whatsapp të vëzhguesve vendorë