Vasili: Vlora e ka vendosur do të votojë vetëm vajzat e saja

91
Vendosmeria e pastertia e vajzave te Vlores Grisejda Myslimit dhe Anxhela Shenaj do ti thyeje ne mes mafiozin e Astirit Afrim Qendro dhe batakçiun e diskredituar Damian Gjiknuri qe vetem kane plaçkitur e vjedhur popullin.
Vlora e ka vendosur do te votoje vetem vajzat e saja.
Sigal