Vasili: Skandali. A do ta padisë Makroni Edi Ramën për shpifje???(VIDEO)

371
Sigal

Nga Petrit Vasili:

Skandali.A do ta padise Makroni Edi Ramen per shpifje???(VIDEO).

Dje Edi Rama ne menyre te pacipe dhe plotesisht i vendosur ne zanatin e genjeshtarit ordiner,pa qene hiç fare prezent ne tavolinen ku diskutoheshin negociatat,duke u perpjekur te nxjerre genjeshtar Presidentin Makron tha:

“Nuk ka patur një shumicë vendesh kundër Shqipërisë, ka patur vetëm dy vende kundër Shqipërisë:Holanda dhe Damimarka.”

Presidenti Makron shume qarte,me ze dhe me figure deklaroi se nje shumice vendesh ishin kunder Shqiperise.Ja deklarata e Presidentit Makron:

“Dje dëgjova disa fjalë se ne pothuajse arritëm uninamitet për hapjen e bisedimeve me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. nuk është e vërtetë. Padyshim, aty kishte një shumicë te gjere që Maqedonisë së Veriut ti hapen negociatat, por shumica e shteteve ishin kundër Shqipërisë”.

A do ta padise per shpifje Presidenti Makron kete Edi Ramen??

Sigurisht qe jo.Askush nuk e ka kohen teper qe te merret me nje te marrë.

Ne jemi te detyruar,sigurisht nga halli,sepse na ka mbetur i marri ne dere.

Megjithate shiheni edhe nje here ne VIDEO deklataten e Presidentit Makron edhe me titra shqip bile,qe te bindeni se cfare genjeshtari ordiner kryeminister kemi ne me kete biçimin Edi Ramen.

Skandali.A do ta padise Makroni Edi Ramen per shpifje???(VIDEO).Dje Edi Rama ne menyre te pacipe dhe plotesisht i vendosur ne zanatin e genjeshtarit ordiner,pa qene hiç fare prezent ne tavolinen ku diskutoheshin negociatat,duke u perpjekur te nxjerre genjeshtar Presidentin Makron tha:"Nuk ka patur një shumicë vendesh kundër Shqipërisë, ka patur vetëm dy vende kundër Shqipërisë:Holanda dhe Damimarka."Presidenti Makron shume qarte,me ze dhe me figure deklaroi se nje shumice vendesh ishin kunder Shqiperise.Ja deklarata e Presidentit Makron:"Dje dëgjova disa fjalë se ne pothuajse arritëm uninamitet për hapjen e bisedimeve me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. nuk është e vërtetë. Padyshim, aty kishte një shumicë te gjere që Maqedonisë së Veriut ti hapen negociatat, por shumica e shteteve ishin kundër Shqipërisë".A do ta padise per shpifje Presidenti Makron kete Edi Ramen??Sigurisht qe jo.Askush nuk e ka kohen teper qe te merret me nje te marrë.Ne jemi te detyruar,sigurisht nga halli,sepse na ka mbetur i marri ne dere.Megjithate shiheni edhe nje here ne VIDEO deklataten e Presidentit Makron edhe me titra shqip bile,qe te bindeni se cfare genjeshtari ordiner kryeminister kemi ne me kete biçimin Edi Ramen.

Gepostet von Petrit Vasili am Donnerstag, 24. Oktober 2019