Vangjel Tavo: Familjet e thjeshta nuk mund të ushqehen me propagandë dhe premtime një herë në katër

54
Sigal

Mbrëmjen e sotme, drejtuesi politik i Qarkut Gjirokastër me anë të një postimi të shpërndarë në rrjetet sociale është shprehur se familjet e thjeshta nuk mund të ushqehen me propagandë dhe premtime një herë në katër vite.

“Njerëzit duan punë, punë, punë dhe mbështetje. Ky është misioni im”,- shprehet më tej Vangjel Tavo në postimin e tij.

 

Postimi i tij i plotë:

Familjet e thjeshta nuk mund të ushqehen me propagandë, premtime një herë në katër vite dhe banderola. Njerëzit duan PUNË, PUNË, PUNË dhe mbështetje. Ky është misioni im