Vangjel Tavo: 6 miliardë euro dëm ekonomik i ka shkaktuar “Rilindja” shqiptarëve përmes PPP-ve

54
6 miliardë euro dëm ekonomik i ka shkaktuar “Rilindja” shqiptarëve përmes PPP-ve, tenderave dhe mega-skandaleve të shumta.
E vetmja qeveri në botë e cila të ardhurat publike i shpërdoroi për tendera abuziv dhe në favor të oligarkëve dhe jo për të luftuar koronavirusin.
2️⃣5️⃣ prill, të gjithë së bashku, të sjellim NDRYSHIMIN E MADH e të kemi një qeverisje të popullit, nga populli dhe për popullin.
Vangjel Tavo
Sigal