Gjermania e prerë: Parlamenti të miratojë marrëveshjen e 5 qershorit pa asnjë ndryshim. Zbatimi i saj është kyç për…

134
Sigal

Numri dy i CDU-CSU në Budestagun gjerman, Johan Wadephul përmes një shënimi në rrjetet sociale ka shprehur keqardhjen se marrëveshja e 5 qershorit nuk është kodifikuar ende. Wadephul shton se aprovimi i reformës zgjedhore dhe zbatimi i saj është kyç për rrugën e integrimit të Shqipërisë në BE.

Postimi në Twitter:

Shpreh keqardhjen që marrëveshja e 5 qershorit nuk është kodifikuar akoma. Aprovimi me konsensusin e partive politike i reformës zgjedhore, pa asnjë ndryshim, si dhe zbatimi i saj është kyç për rrugën e Shqipërisë drejt BE. Nxis të gjitha palët, e në veçanti deputetët, ta finalizojnë këtë kriter të rëndësishëm. Forca Shqipëri!