Tedi Blushi: Të hetohen manipulimet. Çdo kandidat që ka përfituar mandat me krime zgjedhore nuk ka të drejtë të ulet në Kuvend

67

“Është tepër e rëndësishme, që çdo votë të numërohet dhe rinumërohet me transparencë deri në fund, sipas Kodit Zgjedhor. Çdo proces ankimor dhe kushtetues të shqyrtohet me objektivitet dhe paanësi. Drejtësia duhet të funksionojë tani!”

Sigal