Të enjten në Kuvend, ligji i debatuar ‘Për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve’

400

Kuvendi i Shqipërisë do të mblidhet të enjten në seancë plenare, në të cilën është futur për votim edhe ligji i shumëdebatuar me opozitës për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve që kërkon votim me shumë prej 3/5. Në rendin e ditës së Kuvendit janë dhe ndryshimet në Kodin Rrugor, që po ashtu kërkojnë votim me shumicë prej 3/5.

Image