Tahiri: Jo ndjekje penale dhe zero dënim për ata që dorëzojnë armën brenda 30 Prillit

344
Sigal

Ministri
i Punëve të Brendshme, Saimir Tahiri ka theksuar sot në “Facebook” se qeveria
ka miratuar vendimin që të mos ketë ndjekje penale dhe dënim për ata që
vetdorëzojnë armët deri në 30 prill 2017

“Sot miratuam ne qeveri, Jo Ndjekje Penale dhe Zero Denim
per ata qe dorzojne armen brenda 30 Prill 2017 #shqiperiapaarme””, shkruan
Ministri Tahiri