Sojliu takon sojsëzin

367
Sigal

Neritan Ceka ka pritur dje deri në mesnatë në aeroportin e Romës, kryesocialistin Edi Rama

Dje në mesnatë “sojliu” i diplomacisë shqiptare Neritan Ceka, ka takuar “sojsëzin” e politikës së majtë, Edi Rama, që shkoi atje, për të biseduar, me kryeministrin italian dhe ministrin e jashtëm të këtij vendi. Por në fakt, njeriu i parë që i doli Ramës përpara, pasi zbriti nga aeroplani, ishte Neritan Ceka, me një grup diplomatësh shqiptarë, të cilët pas rezultatit të Berishës, po interesohen të gjejnë ndonjë lidhje me PS-në, për të vazhduar marrjen e rrogës së diplomatit.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf