Shehu: Duhet një 22 mars për të dalë prej shumë nga vështirësitë si atëherë

95

Si sot 28 vite më parë, çdo shqiptarë, por të rinjët kryesisht, përmbysën me votën e tyre të lirë diktaturën e genocidit.Duke u bërë kështu dita e parë e demokracisë në Shqipëri.Ish-deputeti i partisë demokratike Tritan Shehu, në një postim në rrjetet sociale, shprehet se 22 marsi na gjeti në ditë të vështira dhe se marsi I vitit 1992 ishte I vështirë.

“Duhet një 22 mars i ri për të dalë prej shumë nga vështiresite si atëherë”,-shkruan Tritan Shehu në një postim në “Facebook”.