Seidolli: Zelli i rinisë për ndryshim legjitimon fundin e Rilindjes në 25 Prill

60
Sigal

Në këtë maratonë takimesh rinore kam takur shumë të rinj që si për të treguar fundin e Rilindjes, pohojnë largimin e menjëhershëm të partisë në pushtet dhe qeverisë Rama.
Prej kohësh e kisha kuptuar që këtij pushteti absolut të oligarkisë i kishte ardhur fundi, por kurrë më parë si këto ditë nuk e kisha ndjerë kaq fuqishëm bindjen e jashtëzakonshme të të rinjve për të vulosur njëherë e përgjithmonë kapitullimin e sistemit oligarkik të vendosur prej Ramës.
Në 25 Prill rinia voton masivisht për të ardhmen e saj! Në 25 Prill rina rrëzon Rilindjen dhe Oligarkinë!