“Seanca e turpit”, Berisha: Mosbindja civile sot ishte suksesi i radhës i deputetëve të opozitës. E patë që kishte vënë nga 15 vetë në një derë?!

24
Sigal

Ish-kryeministri Sali Berisha pas seancën plenare, e cila përfundoi në 17 minuta, tha para gazetarëve se kjo ishte seanca e turpit.

Sakaq Berisha tha se mosbindja civile sot ishte suksesi i radhës i deputetëve të opozitës

“Për marrjen e pushteteve të Parlamentit dhe bllokimin e të drejtave Kushtuese të deputetëve, ai do të trajtohet si puçist. Mosbindja civile sot ishte suksesi i radhës i deputetëve të opozitës. Ju e patë di kishin venë 15 veta në një derë. Asgjë nuk do e ndalë aksionin politik të opozitës. U detyruan të vepronin kështu. Ne në mbrojtje të Kushtetues nuk njeh kufi. Kjo ishte seance e turpit, janë mëkatarë, ata që folën sot sidomos”, tha Berisha.