‘Rama përhapësi i lajmeve të rreme’/ Bardhi: E vulosi edhe Facebook

77

Tani edhe me provë nga Facebook’.

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi shkruan në Facebook se ‘Edi Rama është përhapësi me i madh i lajmeve të rreme në Shqipëri’. ‘Tani edhe Facebooku e konsideron atë si mashtrues.Nga premtimet që nuk realizohen kurrë e deri te” statistikat” që nuk ekzistojnë, Edi Rama është përhapësi me i madh i lajmeve të rreme në Shqipëri. Pas shtatë vitesh premtimesh boshe dhe pas dy mandateve me gënjeshtra, është koha për ndryshim’, shkruan Gazment Bardhi në Facebook.