Rama mbyll të dielën, ndalon faljen e Fitër Bajramit

258
Sigal

Pasi deklaroi se nuk do të ketë asnjë masë, përveç fashës orare deri në orën 21:00, Edi Rama ka ndërruar mendje sërish.

Ka vendosur që të mbyllë fundjavën.

‘Kjo fundjavë do të vijojë njësoj si e shkuara. Ta kaloni sa më qetë’, shkruan Rama në fermanin e tij të publikuar në Facebook.

Sipas Ramës, dita e dielë, që është edhe dita e Fitër Bajramit do të jetë e mbyllur dhe nuk do të lejohet falja në xhami, siç edhe ka ndodhur gjithmonë.