Rama- Manastirliut: Të kemi borxh orët e gjumit, je ilaçi ynë

88

Kryeministri Edi Rama nuk i ka kursyer komplimentet  për ministren e Shëndetësisë Ogerta Manastirliun. gjatë një videoje-live që zhvilloi me ministrat.

Pjesë nga biseda

Rama: Është ëmbëlsira për në fund, por ne kemi ilaçin në fund tani. Ogerta të lutem, e di që je e mbingarkuar një listë të tërë borxhesh gjumi që t’i kemi ne ty. Një listë pyetjesh të shkurtra, e para: materialet u morën në dorëzim?

Manastirliu: Po kryeministër, u morën falë një angazhimi, dhe ua dimë shumë përnder të gjithëve atyre që janë angazhuar. Tashmë kemi nëj sasi shumë më të madhe furnizimi që patëm në magazinat tona. Pra ne jo vetëm që kemi krijuar mundësinë për të rritur stokun por do të vazhdojmë kështu për të mbështetur sa më shumë mjekët dhe infermierët.