Rama ka deklaruar se i ka kërkuar vetë SHBA-së lekë dhe kontroll për fondet

120

Kryeministri Edi Rama ka këmbëngulur se projektin e SHBA-së për të kontrolluar fondet që u dhuruan nga tërmeti ja ka kërkuar ai përfaqësuesve amerikanë.

Në këtë mënyrë, Rama kërkon të largojë imazhin e qeverisë së tij si vjedhëse e fondeve.

“Falenderoj ambasadoren e SHBA për lajmin e mirë se SHBA do ta rrisin shumën e deklaruar në Bruksel për Rindërtimin”, ka shkruar Rama në një postim në Facebook.

Nisja e punës së përbashkët për Akademinë e Transparencës realizon një kërkesë tonën ndaj miqve të çmuar për ta bërë Rindërtimin shembull edhe në këtë aspekt”.