Projekti i Vlorës, Klodian Tomorri: Ka kosto për shqiptarët

173
Sigal

Gazetari i ekonomisë, Klodian Tomorri, thotë se projekti infrastrukturor që lidh Ujin e Ftohtë me Radhimën dhe Orikumin në Vlorë, mund të kthehet në kosto për shqiptarët nëse miratohet pa procedura.  Tomorri thotë sa herë që Shqipëria kthehet nga Lindja, nuk ndodhin gjëra të mira.