Presidenti Meta: Sa më i madh të jetë roli i gruas, aq më e emancipuar, më e shëndetshme e më e bashkuar do të jetë shoqëria jonë

261

Presidenti Meta: Sa më i madh të jetë roli i gruas, aq më e emancipuar, më e shëndetshme e më e bashkuar do të jetë shoqëria jonë

Nën kujdesin e veçantë të Presidentit të Republikës, Ilir Meta u çel në mjediset e hapura të Institucionit të kreut të shtetit ekspozita kushtuar grave të suksesshme shqiptare kudo ku jetojnë: në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Zvicër, Gjermani, Itali, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, etj.

Pasi përuroi hapjen e ekspozitës së titulluar “121 jetë suksesi në 121 fotografi” dhe duke mirëpritur zonjat dhe zonjushat që me kontributet e tyre lartësojnë emrin e Shqipërisë në botë, Presidenti i Republikës vuri në dukje në fjalën e rastit:

“Ndihem i lumtur veçanërisht për faktin se këto histori suksesi iu dedikohen …