Presidenti Meta: Nder dhe kënaqësi për vlerësimin nga Lartësia e Tij e Përndritur, Alberti II

236

Presidenti Ilir Meta në një postim në rrjetet sociale shprehet se ishte nder dhe kënaqësi, të  vlerësohej me Medaljen e Kryqit të Madh të Urdhërit të Shën-Karlit të Principatës së Monakos

Ja postimi i tij i plotë

Shumë i nderuar për akordimin nga Lartësia e Tij e Përndritur, Alberti II, të titullit më të lartë të Principatës së Monakos, Medaljen e Kryqit të Madh të Urdhërit të Shën-Karlit.
E konsideroj si vlerësim të përpjekjeve të përbashkëta në forcimin e marrëdhënieve mes dy vendeve tona! 🇦🇱🤝🇲🇨